ZDS – Central College of the German Confectionery Industry
Login | Registration
19.02. – 22.02.24 Einführungspraktikum: Herstellungstechnologie Dragieren
04.03. – 08.03.24 Gums and Jellies Production: Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums
19.03 – 20.03.24 Web-Seminar: Hygiene und Lebensmittelsicherheit in der Süßwarenindustrie
21.05 – 24.05.24 Introduction to the production technology of gums and jelly products
19.08. – 30.08.24 Intense practical course: Industrial sugar confectionery production
27.08. – 28.08.24 Web-Seminar: Grundlagenseminar für Anlagenführer: Vom Bediener zum Operator
09.09. – 13.09.24 Practical introduction course: Pan-coating
01. – 02.10.24 Web seminar: Aerated confectionery
08.10. – 10.10.24 Starchless depositing gums and jellies
21.10. – 31.10.24 Producción Industrial de Confitería de azúcar
05.11. – 07.11.24 Einführungspraktikum: Industrielle Hart- und Weichkaramellherstellung
25.11. – 29.11.24 Curso práctico de introducción sobre productos grageados