ZDS – Zentralfachschule der Deutschen Süßwarenwirtschaft e.V.
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Extra 2024 (March – December) Online Seminar: Small Batch Chocolate Production – Self-Study Online Course
05.11. – 07.11.24 Einführungspraktikum in die industrielle Hart- und Weichkaramell Herstellung
25.11. – 28.11.24Industrial Cake Production
25.11. – 28.11.24 Curso práctico de introducción sobre productos grageados
10.12. – 12.12.24 Kongress: CHOCOTEC – Internationaler Kongress
25.02. – 26.02.25 Web-Seminar: Milk Products and Vegan Alternatives for Chocolates
12.03. – 13.03.25 Web-Seminar: Hard Candy Technology Compact
06.03.25 Fettreifbildung bei Schokoladenprodukten
18.03.25 Web-Seminar: Labortechnisches Anforderungsprofil: Mikrobiologische Untersuchungen
19.03.25 Web-Seminar: Hygiene im Betrieb: Die tägliche Herausforderung in der Produktion
24.03. – 28.03.25 Practical introduction course: Pan-coating
07.04. – 10.04.25 Einführungspraktikum: Industrielle Schokoladenherstellung
12.05. – 16.05.25 Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums: Gums and Jellies Production
13.-14.05.25 Verarbeitung von Kakaobutter: Auflösen – Temperieren – Kristallisieren
27.-28.05.25 Pralinen: Einführung in die Herstellungstechnologie der Krustenwaren (Alkoholische & nicht alkoholische Füllungen)
03.06.25 Web-Seminar: Effiziente Wareneingangskontrolle
02.06. – 05.06.25 Einführungspraktikum: Industrielle Feine Backwarenherstellung
04.06. – 05.06.25 Technology of Extruded Fruit Gums
23.06. – 26.06.25 Bar Manufacturing Technology: Cereal, Protein, Fruit and Candy Bars
14.07. – 01.08.25 Intense practical course (3 weeks, Part I and II): Chocolate Manufacturing – Chocolate and Fillings
14.07. – 25.07.25 Intense practical course (2 weeks, Part I and II): Chocolate Manufacturing – Part I
21.07. – 24.07.25 Practical Introduction Course: Cookies and Biscuits
28.07. – 01.08.25 Intense practical course (1 week, Part II): Chocolate Manufacturing – Part II Fillings
01.09. – 12.09.25 Intense practical course: Industrial sugar confectionery production
16.09. – 18.09.25 International Congress: Lifestyle Snacks: Smart Technology for Bars
22.09. – 26.09.25 Practical Introduction Course including selected topics for Functional Gums: Gums and Jellies Production
25.09.25 Web-Seminar: Sensorik: Kakao
26.09.25 Web-Seminar: Sensorik: Schokolade
07.-08.10.25 Gums and Jellies: Focus Cooking and Depositing
03.11. – 06.11.25 Einführungspraktikum: Industrielle Eisherstellung
14.10.25 Technologie 1: Walzen und Conchieren
15.10.- 16.10.25 Compound and Fat Based Fillings
27.10. – 31.10.25 Einführungspraktikum: Industrielle Zuckerwarenherstellung
03.11. – 06.11.25 Einführungspraktikum: Herstellungstechnologie Dragieren
12.11. – 13.11.25 Web-Seminar: Soft Candy, Toffee & Caramel
17.11. – 21.11.25 Practical Course: Industrial Chocolate Manufacturing
24.11. – 28.11.25 Tecnología de la Fabricón de Chocolate
02.12. – 04.12.25 Kongress: InterPraline 2024- Internationaler Kongress